Snackkomkommer?

P_20160629_203030De komkommerplant in mijn kas is ontzettend groot en beloofd nog veel oogst te geven deze zomer. Het is een soort die snackkomkommers geeft, van die komkommers die je in twee happen op hebt, lekker als tussendoortje. Bij de beschrijving van de soort staat: ‘komkommers van 9-12 cm’.

De voorlaatste keer dat ik in mijn tuin was zag ik dat ik al bijna kon oogsten. Ze waren nog wat te klein dus ik liet ze hangen.  Maar… net als bij courgettes groeien ook komkommers lekker door. Warmte en water waren er blijkbaar genoeg want een aantal dagen later bleken de snackkomkommers serieuze komkommers te zijn! Twee stuks van ruim 16 centimeter met een aardige diameter. Daar zal ik wat langer van snacken dan twee happen… 😉  DSCN2477DSCN2476

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.