Poll over blauwe bloemetjes

DSCN2481 Ik kan het niet laten om weer een poll te maken over bloeiende groente. Ik had laatst namelijk een groente die ging bloeien waarbij ik me verbaasde over de bloemetjes. Vaak zijn de bloemen namelijk klein en geel (of wit) maar dit keer kwam er een prachtige blauwe kleur tevoorschijn. De plant was metershoog geworden en moest met een paar stokken ondersteund worden. De bloemen bloeiden niet erg lang maar dat lag misschien ook aan het weer. Hoe dan ook, het leek me leuk om jullie daarvan te laten meegenieten. Ik ben benieuwd welke groente jullie blauw ‘laten bloeien’.

This poll is no longer accepting votes

Deze blauwe bloemetjes zijn afkomstig van...
×

 

 


DSCN2468Na het sluiten van de poll: het juiste antwoord is: witlof. De bloemetjes van Andijvie zijn echter ook blauw en lijken er wel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.