Krantenartikel Nederlands Dagblad – link

Ik kreeg een heleboel reacties op het artikel over mijn moestuin in het Nederlands Dagblad, zowel via de site als ‘in de wandelgangen’. Leuk! Bedankt allemaal. Ik had ’s ochtends zo’n zin om het artikel daadwerkelijk in de krant te zien staan dat ik 10 minuten te vroeg voor de winkel stond. Iets té enthousiast 😉 Inmiddels heb ik de krant in bezit en krijgt het artikel ergens een mooi plekje.

Nederlands Dagblad Aangezien de krant natuurlijk ook ergens geld mee moet verdienen lijkt het me niet zo netjes om het artikel hier te publiceren. Het eerste gedeelte is gratis op de site van het Nederlands Dagblad te lezen, wil je het hele artikel lezen dan moet je hiervoor betalen. Neem vooral even een kijkje als je het artikel nog niet hebt gezien want de grote foto staat er wel helemaal op 🙂 www.nd.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.