Bezoek op de tuin

Regelmatig is er iemand mee naar mijn tuin om te komen kijken. Familie, vrienden, kennissen of ‘moestuin-geïnteresseerden’. Inmiddels vinden ze op het volkstuinencomplex dat ik ‘veel vrienden’ heb. Ach ja, logisch aangezien het gemiddeld twee-wekelijks voorkomt dat ik met iemand over mijn tuin loop.

blog over volkstuinOm zelf ook eens op de foto’s te staan die ik op mijn blog plaats vraag ik mijn gasten wel eens om foto’s te maken. Vaak vergeet ik het helaas te vragen. Ook sta ik er wel eens wat ongelukkig op. Ik heb doorgaans niet mijn netste kleren aan naar de tuin maar op de foto wil ik er toch wel florissant opstaan. 😉 Maar het kan ook leuke resultaten opleveren. Zoals het laatste bezoek. Heit heeft een mooie foto gemaakt vind ik, het is zelfs geschikt om op de hoofdpagina van de blog te plaatsen. Tenslotte kunnen we daar niet het hele jaar naar een winterfoto kijken 😉

 

Eén antwoord op “Bezoek op de tuin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.