Watermeloen

dscn2873Afgelopen zomer kreeg ik twee plantjes van een vriend: watermeloen. ‘Die doen het in jouw kas vast beter dan bij ons buiten in de tuin.’ Hoewel ik dat qua temperatuur wel kon begrijpen, betwijfelde ik of ze wel goed zouden gedijen als ik niet dagelijks water zou geven. Een watermeloen moet veel water, toch?

Het bleek mee te vallen. De plant groeide vlijtig door de kas, als bodembedekker onder de todscn2951matenplanten. Inmiddels zitten er ook meloenen aan. Of beter gezegd: meloentjes, ze zijn amper groter dan een sinaasappel. Ik ben benieuwd hoe groot ze gaan worden en hoe ze zullen smaken. Nog even geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.