Vliegend voedsel

p_20161118_120056Het heeft bij ons behoorlijk gestormd gister. Harde wind, stortregen en veel dwarrelende bladeren. Vanmorgen ontdekte ik dat er meer dan enkel bladeren naar beneden was gevallen. De voedersilo was namelijk van het raam verdwenen. Nu zijn de zuignapjes niet zo goed meer dus erg goed vast zat de silo al niet meer. Maar een koolmees kon het nog makkelijk dragen. De wind echter werd het teveel.

Ook de vogelpindakaaspot was uit de houder verdwenen. Daar kan de wind wat minder aan rukken maar blijkbaar is het dit keer wel gelukt om de pot eruit te wippen. Het was even zoeken maar gelukkig bleek de pot nog op het balkon te liggen. Nu kunnen de vogels weer een lekker hapje halen op mijn balkon. Voor de silo zullen ze even wat lager bij de grond moeten eten, de zuignapjes willen nu helemaal niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.