Vliegende bloempotten

p_20161120_155146Had ik het over storm? Ik weet niet wat ik het vandaag dan moet noemen. Dit keer vliegt niet alleen het vogelvoer door de lucht maar ook allemaal bloempotten. Eén van de twee overgebleven bloemkoolplantjes is van de tafel geswiept en uit zijn pot gelanceerd. Ik ben erg blij dat de plant niet geknakt is. Na het netjes terug stoppen van de wortels lijkt de plant ongedeerd.

Het restant van de tomatenplant heeft de chrysant mee naar beneden getrokken toen het ging schuilen voor de rukwinden. De paal die het gaas op zijn plek moet houden (linksboven op de foto is er nog net een stukje te zien) staat schots en scheef. Nog wat bloempotten zijn omgevallen en gaan rollen. Een kleine ravage maar het lijkt erop dat alles ongedeerd is gebleven. De pot vogelpindakaas heb ik maar even binnen gezet, vanavond zal die toch niet blijven zitten als ik het weer in de houder stop. Misschien is het geen gek idee om bij beter weer mijn balkon ‘storm-proof’ te maken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.