Stevig ingepakt

p_20161128_154646Het potje vogelpindakaas is goed ingepakt en dat is niet omdat het zo koud is. Hoewel… het heeft wel met de kou te maken. Juist met deze kou is het belangrijk dat de vogels bij de pindakaas kunnen. En dat was nu net het probleem.

Niet enkel met de storm van vorige week vloog het potje uit zijn houder, ook erna bleek het potje dagelijks naar beneden te kukelen. Blijkbaar is het potje kleiner of lichter dan de vorige en blijft het daarom niet goed in de houder zitten. Een oplossing hoeft niet moeilijk te zijn. Een zak met restjes stof biedt uitkomst: even goed en strak inpakken en het potje zit stevig in de houder.

Wie weet bevalt de vogels de geïsoleerde pindakaas wel nóg beter. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.