Dik ingepakt

dscn3065Het was behoorlijk koud toen ik vanmorgen op mijn fiets stapte om naar de tuin te gaan. Gelukkig was ik daar goed op gekleed. Met twee paar sokken, twee t-shirts, twee truien, een jas en een warme muts kon ik heel wat kou uit de buurt houden. Het voordeel van de vrieskou is dat het vaak een strakblauwe lucht met zich meeneemt en een vrolijk zonnetje. Zo ook vandaag. Met al dat binnen zitten in het najaar is elk zonnestraaltje welkom.

De tuin zag er prachtig uit met de rijp die de planten sierde. Dorre bladeren en uitgebloeide bloemen waren omgetoverd tot juweeltjes. De kas had voor de verandering matglas en al het blad werd omlijst door een wit randje. Na wat protesteren deed mijn camera het gelukkig zodat jullie een beetje kunnen meegenieten.

dscn3066dscn3077

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.