Voorjaar

Elk jaar verbaas ik me er weer over als ik in de herfst al de eerste bolletjes boven de grond zie komen. Het is zowaar alweer even geleden dat ik deze sprietjes boven de aarde zag uitsteken. Of het uitmaakt dat ze in een pot op mijn balkon zitten weet ik niet, maar vroeg vind ik het wel. Dit jaargetijde heet ‘najaar’, dat heeft weinig te doen met voorjaarsbolletjes… 😉

Leuk is het wel. De bolletjes geven me het gevoel dat ze net zo verlangend zijn als ik. Zo kunnen we ‘samen’ uitzien naar de lente. Want hoewel ik het heerlijk vind om in de winter allerlei andere hobby’s uit te kunnen oefenen, ik kom pas echt tot bloei in het voorjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.