Kleurrijk

Laatst schreef ik een blog over nieuwe verlichting op mijn balkon. In de winter komt er erg weinig zon op mijn balkon en met het licht dat het zonnepaneeltje opvangt blijven de lampjes maar kort branden. Het is echter al vroeg donker en juist het eerste uur geeft het een leuk gezicht. De gordijnen zijn nog open, de lampjes branden nog helder.

Al snel wil ik de gordijnen liever dicht hebben. Bovendien zijn de lichtjes na een uur alweer erg zwak. Ik vroeg me dus af of het wel zo handig was om de lampionnetjes al in de winter op te hangen. Op deze manier heb je er weinig aan zou je denken.

Maar dat is niet helemaal waar. Als de lampjes branden ziet het er gezellig uit. Maar als de lampjes uit zijn, en het is licht, geven ze ook een kleurrijk aanzicht. En juist in de winter kan het balkon wel wat extra kleur gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.