Dicht bij huis

Het is alweer even geleden dat ik mijn vorige blogbericht plaatste. Ach ja, dat gaat zo met feestdagen en weinig tuinnieuws. Maar hier is er weer eentje!

In het najaar is het een beetje blijven liggen: knoflook planten. Uiteindelijk heb ik de uitgelopen knoflookteentjes maar in potjes geplant en zijn ze op het balkon terecht gekomen. Het voordeel daarvan is dat ik ze dicht bij huis heb. Ik zie de sprietjes groeien tot al mooie knoflookplantjes. Het lijken net narcisbollen in het voorjaar en het geeft me ook hetzelfde vrolijke gevoel. Het nieuwe tuinseizoen is onder de aarde al begonnen. Ik kan niet wachten om het (verder) bovengronds te zien komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.