(Nieuw) soort zaad

Al dat gepraat over zaden bestellen… je zou toch zó de zadencatalogus erbij pakken! Lekker snuffelen, ideeën opdoen, fantaseren en je verheugen op weer iets compleet nieuws. Ik ben benieuwd naar jullie keuze. Dus… stel je eens voor dat je alle tijd hebt om iets nieuws uit te proberen. Dat je alle ruimte hebt om het te telen. En dat je alle kennis hebt (of kunt opdoen) om dit goed te verzorgen. Wélke soort groente of fruit zou je dan wel eens willen proberen?

Bij deze poll probeer ik even een nieuwe functie uit, namelijk dat jullie ook zelf antwoorden kunnen bedenken. Als het goed is wordt dit antwoord vervolgens ook aan de lijst toegevoegd waardoor anderen er ook op kunnen stemmen. Probeer het vooral even uit!

This poll is no longer accepting votes

Als ik een (nieuw) soort zaad mocht kiezen, koos ik
×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.