Bestelling gearriveerd

Het heeft even geduurd voor ik in de gelegenheid was om mijn bestelling op te halen maar inmiddels heb ik ze in huis: de nieuwe zaden! Bij het openmaken van de doos moest ik concluderen dat ik royaal heb zitten aankruisen op de bestellijst. Blijkbaar zat ik me erg te verheugen op het nieuwe tuinseizoen. Waar ik het allemaal moet laten? Tsja… Dat is volgens mij een jaarlijks terugkerende vraag ๐Ÿ˜‰ In ieder geval wilde ik qua bonen en tomaten wat nieuwe varianten. Verder heb ik een ander soort wortel besteld: deze soort wordt klein en rond. Ik hoop dat ze beter groeien in de stevige kleigrond dan mijn andere pogingen.

Dan nog: andijvie, snackkomkommer (zelfde soort als vorig seizoen), Galia meloen, dille en plantuien. En uiteraard bloemen: middaggoud (Gazania’s), vlijtige liesjes, afrikaantjes en laag blijvende zonnebloemen.

Inmiddels begint het dรกn toch wel te kriebelen. Gelukkig kan ik half februari beginnen met het zaaien van de eerste groente ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.