Stoere klusvrouwen

Het vogelhuisje had een nieuw dakje nodig. Nu de buren momenteel ook geen vogelhuisje hebben hangen werd de noodzaak groot om de reparatie spoedig uit te voeren. Terwijl ik met een vriendin op het balkon van het mooie weer zat te genieten, schoot het me weer te binnen: het vogelhuisje! Nu ben ik wel enigszins vaardig met zaag en boor, maar enige aanmoediging is wel gewenst. Met een nog stoerdere klusvrouw naast mij was dat geen probleem. En zo was het karweitje in mum van tijd gedaan. De vogeltjes kunnen nu onder een goed isolerend dakje leven, ik had alleen stevig steigerhout beschikbaar. Ik hoop dat ze er snel gebruik van gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.