Voor en na

M&M-tuin

Er zitten al een paar rijtjes aardappels in de grond maar er liggen er ook nog heel wat in het kistje. Dit weekend heb ik extra tijd om hiermee aan de slag te gaan. Vanmiddag ben ik druk bezig geweest met het verwijderen van een heleboel onkruid. De ton die momenteel even dient als afvalbak is al aardig gevuld met heermoes, knoopkruid, pispotjes, gras en stukken hout. Dat hout zat aardig verstopt onder de aarde.

Meestal denk ik pas aan foto’s maken als ik weer naar huis ga. Vandaag dacht ik er gelukkig al vóór het tuinieren aan. Zo kon ik een leuke voor en na foto maken. Ziehier het resultaat van mijn middagje werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.