De biet gaat bloeien

Er staat nog een biet in de tuin van het vorige seizoen. Zoals veel groenten is het een tweejarige plant en gaat de biet in het tweede jaar bloeien. Doorgaans halen bieten bij mij de bloei niet, ik ben er dol op en eet ze op voor het jaar voorbij is. Maar dit keer is er nog eentje blijven staan. Leuk om te zien hoe een biet in bloei eruit ziet.

Ik maak er meteen een poll over, want het is nog even de vraag in welke kleur de biet gaat bloeien. Ik ben benieuwd wat jullie denken. Uiteraard zal ik een foto maken als de biet zover is. Dan weten we het juiste antwoord. Al is zoiets natuurlijk makkelijk op te zoeken, het is leuker om het zelf te ontdekken.

Bij deze de vraag: welke kleur gaat het worden?

This poll is no longer accepting votes

In welke kleur zal de rode biet gaan bloeien?
×

Eén antwoord op “De biet gaat bloeien”

  1. Pingback: Bietenbloei - Spruitenieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.