Vooraanzicht tuin

Regelmatig ververs ik de foto op de hoofdpagina van mijn site waar het vooraanzicht van de tuin op staat. Zo kun je gemakkelijk even zien hoe de tuin er op dat moment (ongeveer) bij ligt. Misschien wel leuk om eens even aan te wijzen waar wat gezaaid/geplant is. Vanaf de voorkant kun je natuurlijk maar een klein stukje zien, wie weet komt de achterkant ook nog eens.

De doperwt is wat lastig te zien, ik heb net het boompje van de ‘overburen’ op de foto gezet.

Waar straks de sla (en andijvie) komt, staat nu nog spinazie in bloei zodat ik er zaad van kan winnen. Ook groeit er nog phacelia. Het staat nu in bloei en ik maak de hommels en bijen er erg gelukkig mee. Dus zolang het kan laat ik dat staan. Momenteel groeit de sla toch nog in de kas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.