Gluren bij de buren

Er zijn van die planten die ik schitterend vind maar die eenvoudigweg niet meer in mijn tuin passen. De artisjok is zo’n plant. Hoewel het eten van de artisjok me niet aanspreekt (teveel werk) vind ik zowel de plant als de bloemen schitterend. Gelukkig zijn er op het volkstuinencomplex genoeg mensen die er wél ruimte voor vrijmaken. En zo kon ik deze foto maken in de tuin van een andere tuinder. De hommels waren juist druk bezig nectar te verzamelen toen ik langskwam. Het leverde een mooi plaatje op.

4 antwoorden naar “Gluren bij de buren”

    • Oei, daar stel je een moeilijke vraag! Ik moest even opzoeken wat een kardoen is. Het is een verwante van de artisjok en lijkt er sprekend op. Ik heb werkelijk geen idee welke het moet zijn, al heb ik nog niet eerder gehoord van tuinders die kardoen kweken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.