Slopen

tuin enkele maanden geleden

De bogen van beide druivenstruiken waren gesneuveld tijdens de stormen. Gelukkig zijn beide struiken niet beschadigd. De bogen zijn echter meer dan rijp voor de schroot.

Nu ik de tuin moet leeghalen ben ik maar begonnen met het weghalen van deze schrootstukjes. Het gaf namelijk een erg rommelige indruk en ik ben blij dat ze inmiddels weg zijn. De aanblik van de tuin is er wel sterk door veranderd. De twee bogen waren wel de aandachtstrekkers van mijn tuin en wat dat betreft mis ik ze wel. Maar de hele tuin zal steeds saaier worden nu er steeds meer uit verdwijnt. Wat dat betreft is het misschien maar goed ook, dat maakt het afscheid nemen makkelijker. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.