Planten weggooien

Met de verhuizing van de Spruit-tuin ontkom ik er niet aan dat ik planten moet weggooien. Met pijn en moeite, dat wel, maar ik heb er eenvoudigweg niet de tijd voor om álle planten een nieuwe eigenaar te bezorgen. Mijn favoriete planten gaan natuurlijk mee naar de M&M-tuin en andere geliefde planten vinden hun weg naar vrienden of familie. Van soorten die enorm zijn uitgebreid in de afgelopen jaren gaat soms maar een klein stukje mee. Zolang de soort maar bewaard blijft. Maar ó, ik zou toch het liefst elk levende sprietje een goed plekje bezorgen. De tuin moet echter leeg opgeleverd worden (tenzij de volgende huurder wat wil overnemen) dus ik moet aan de slag. Ik ben benieuwd hoe het jullie vergaat als er planten zielig worden, teveel ruimte innemen of zich zo hard vermenigvuldigen dat het zelfs de plantenliefhebber te gek wordt. Laat het me weten en stem op de poll.

This poll is no longer accepting votes

Gooi je wel eens een (levende) plant weg?
×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.