Verkeerde poll

Er is iets misgegaan met de poll over het gewicht van de muskaatpompoen. Het idee was dat iedereen een gewicht kon raden en dit getal kon invoeren. Echter na de eerste stemmen is het verder gegaan met ‘kiezen uit bestaande gewichten’. Heel handig was de opzet van de poll dus niet echt. Ach, daar kun je alleen maar weer van leren.

De pompoen in het fietsmandje en de pompoen op de tuin zijn dezelfde pompoen, al vind ik ze op de foto nogal van grootte lijken verschillen. Het gewicht van de hele muskaatpompoen bleek 11,5 kilo te zijn!

Het leek me wat veel om in mijn eentje te verwerken dus de pompoen is verhuisd naar familie in het noorden. Mocht je daar overstelpt worden met muskaatpompoen dan weet je waar het vandaan komt 😉

This poll is no longer accepting votes

Hoe zwaar is de muskaatpompoen?
×

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.