Mest kruien

Zo langzamerhand leer ik de nieuwe volkstuinvereniging steeds meer kennen. Nog een paar maanden en ik ben een jaar rond lid. Laatst hadden we een vergadering en afgelopen vrijdag werd er mest geleverd. Een boer uit de buurt brengt mest van een potstal. Mooie, zwarte mest dat tot op de parkeerplaats gebracht wordt. Ik had een kuub besteld en begon vrijdagmiddag met het kruien van de eerste zes kruiwagens. Waar ik vaak maar weinig mensen tegenkom in het weekend, was het nu een drukte van belang, gezellig hoor!

Zaterdagmiddag vulde ik de andere zes kruiwagens en aan het eind van al het kruien lagen er twaalf zwarte hopen op de tuin. Dit is heel wat makkelijker dan compostzakken halen bij de bouwmarkt, naar de kassa slepen, naar de auto slepen en van de auto naar de tuin slepen. O, en het is ook nog eens veel goedkoper. Ideaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.