Tweede laag

Met al dat mooie weer van de laatste tijd is het goed om ook stil te staan bij de regendagen.  Daarom ben ik gister weer bezig geweest met het waterdicht maken van de kist. Het smeren van de rubberseal heeft de vorige keer een heleboel verbetering gebracht. Aangezien ik toen niet genoeg van het witte doek had (dat als overbrugging gebruikt kan worden bij dikke kieren) heb ik maar twee van de vier kieren grondig kunnen dichten. Het waren tevens ook de grootste kieren en na een dag met héél veel regen lag er toch maar een klein beetje water in de kist. Als het goed is, is ook dat laatste beetje lekkage na gister verholpen. Met alle slakkenkorrels, mestkorrels, kalkkorrels en andere vochtgevoelige producten in de kist is het ook wel belangrijk. Vandaag heeft het weer geregend dus de volgende keer dat ik op de tuin ben kan ik het resultaat weer bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.