Opbouwen

Getrouwd en verhuisd. Een nieuwe levensfase om weer wat op te bouwen. Zo ook met de tuin waar ik nu makkelijk even langs kan gaan. Niet meer afhankelijk van de weekenden in combinatie met goed weer en een rustige agenda. Nee, even ’s avonds erheen fietsen om water te geven en nog een plantje in de tuin te planten. Ik kan aan de tuin merken dat ik er wat meer kom. Afgelopen week legde ik dan eindelijk een mooi paadje aan. Een opvallend stukje rechtlijnigheid in de chaos van de tuin. Het is nog maar het begin maar het geeft zowaar al een beetje structuur. Er is eindelijk een vak waarvan duidelijk is hoe groot het is. Gister zette ik daar de bonenstaken voor de kapucijners neer zodat ik binnenkort kan gaan zaaien. Het kan nog tot half mei, nog net dus 😉

De kist is na de behandeling met de rubber seal een stuk beter bestand tegen water. Ik zal de behandeling nog eens herhalen met wat extra beschermingsmateriaal (daar was de vorige keer niet genoeg van) en dan hoop ik op een droge kist. Dat is nu ook hard nodig want er staan steeds meer spullen in. Het is er zowaar zo vol dat ik bij het weggaan eerst de kist weer efficiënt moet inpakken voor de klep dicht kan. Maar het komt allemaal wel. Stukje bij beetje opbouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.