Dahliabloemen

Momenteel genieten we hier thuis van prachtige, enorme dahliabloemen. Ze hebben een diameter van 15 cm en zijn prachtig geel met oranje. De stengels zijn lang en dat maakt het makkelijk om ze thuis in een vaas te zetten. Aangezien de plant vanzelf weer nieuwe bloemen aanmaakt kan ik er niet alleen thuis maar ook op de tuin van genieten. Verder snijd ik zo nu en dan wat anjers af en staan er nu ook een bloeiende ui en goudsbloemen in de vaas.

Op het balkon is de lelie sinds een paar dagen ook in bloei. Al maanden zagen we de knoppen groeien en groeien. Tot deze week eindelijk het roze verscheen en inmiddels de knoppen één voor één opengaan. Ik laat jullie graag een beetje meegenieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.