Resultaat

Het werk van de vorige keer begint ook bovengronds zichtbaar te worden. Toen ik vandaag op de tuin kwam kon ik toch wel een heel duidelijk verschil zien met de tuin van de buurman. Niet alleen bij de buurman maar bij heel wat tuinders staan er grote plassen water in de tuin. Maar de plas op deze plek is verdwenen.

Elders in de tuin kan ik ook nog aan de slag, bij de pruimenboom en in het stuk met de bessenstruiken blijft het water ook staan. Deze plek is helaas wat lastiger te bereiken, een gat graven gaat niet zo tussen de wortels van de boom. Maar goed, ook daar komt wel weer een oplossing voor.

Vandaag had ik wat minder tijd dus ben ik maar lekker gaan onkruid trekken. Er groeit één of ander gras tussen de bessenstruiken dat zich met lange slierten verspreid. Welke soort gras het is weet ik niet, maar ik weet wel dat ik het graag kwijt wil. Het wordt dus zorgvuldig afgevoerd. Erna probeer ik de grond iets losser te maken en strooi ik royaal kalk tussen de struiken. En zo kon ik al werkende heerlijk een uurtje van het schitterende weer genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.