Zonnebaden?

Wat is er nu heerlijker dan op je net meegebracht stoel midden in je eigen tuin je koffie op te drinken en de krant te lezen? Tenslotte is er al veel werk verzet en merk ik zo langzamerhand dat er meer tijd is om te kijken en te laten groeien.

Voor de sier is 'ie ook leuk...
Voor de sier is ‘ie ook leuk…

En echt… in je eigen tuin zitten is toch weer heel anders dan op ’n balkon. Hoeveel planten er ook op het balkonnetje van mij staan, de tuin is toch natuurlijker. Al voelde ik me wel een juffrouw die boven haar kleutertjes uitsteekt, maar ja, daar kunnen de planten ook niet zoveel aan doen, nog even geduld.

Maar goed, de stoel wipte omdat ik alleen nog een netjes plekje in de schaduw had en ik juist in de zon wilde koffiedrinken. En de krant wapperde te hard door de wind. En het onkruid zag ik zowat groeien. Ach, waarom op een stoel zitten als je nog veel meer geniet van het in de tuin bezig zijn? Dus zo ging ik, ondanks m’n nette zomerrokje en mijn slippers, toch maar onkruid trekken, plantjes bekijken en water geven. En joh, wát toevallig, ik had een schepje bij me. Ja, ik ken mezelf langer dan vandaag 😉

En morgen komen er weer nieuwe foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.