Ra, ra…

vlinderbloemengebied
vlinderbloemengebied

Ik heb een hele tijd geleden vlinderbloemen gezaaid. Niet netjes in een rijtje maar onregelmatig verspreid over een stukje grond. Echter, op het zakje staat niet wat voor planten er moeten opkomen en gezien de variatie in zaden zijn het ook de meest uiteenlopende soorten. Ik ben nog niet zo thuis in het onkruid herkennen, behalve als er 10 bij elkaar in de buurt staan, geen enkele sterk woekerende plant is zomaar toegestaan in mijn tuin.

En nu komt het probleem: er komt namelijk wel van alles op in het ‘vlinderbloemengebied’ maar wát is nu het onkruid en wát zijn de vlinderbloemen? Wie weet kunnen jullie mij helpen. Er is in ieder geval één plant die al behoorlijk groot is en die ik nog niet op andere plekken heb zien staan. Weet iemand wat het is? De rest is allemaal nog klein en voor mij ondefinieerbaar. Het kan overigens ook nog zo zijn dat ik ze wat te vroeg gezaaid heb en dat het merendeel niet opkomt. Daarom heb ik gister op nog een plek wat gezaaid, in de hoop dat ik daar meer wijs uit kan worden.

Wat is dit?
Wat is dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.