Laarzen

Ik ben al een tijdje op zoek naar laarzen. Mijn klompen voldoen prima, maar het lijkt me toch handig om eens laarzen aan te schaffen. Voor in de tuin, maar ook voor een wandeling door drassig bos of om eens lekker in de plassen te kunnen stampen. Daar zijn klompen dan toch niet zo geschikt voor. DSCN6500_rs

Nu wilde ik niet zomaar laarzen. Naast dat ze goed moeten zitten wilde ik ook hippe, vrolijke laarzen. O, en ook niet te duur. Ik kreeg de tip om eens op internet te kijken. En inderdaad, práchtige laarzen. Uiteraard weet ik niet of ze lekker zitten, maar tsja, dat vind ik sowieso wel lastig met laarzen. Die zijn natuurlijk niet te vergelijken met comfortschoenen. Maar goed… die prijs… ai… toch wel duur hoor. Goedkoper kon ook, maar dan waren ze weer minder leuk enzovoort. Nog maar even wat rondkijken dus.

Gister liep ik er opeens tegenaan: leuke, hippe laarzen, voor een mooie prijs én ze zaten goed! Dat is het voordeel van het kopen in de winkel, je kunt meteen even passen. Vandaag heb ik er een eind op gelopen en ze voldoen prima! EnDSCN6501_rs ó zo fleurig!

3 antwoorden naar “Laarzen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.