Contact

gekregen rabarber
gekregen rabarber

Deze dagen ben ik dagelijks op m’n tuin te vinden, doorgaans aan het eind van de dag, om de planten overvloedig water te geven. En ik ben niet de enige, menig buurman kom ik tegen en alle praatjes maken het tot een gezellig boel. En het investeren in de contacten met de buren werpt zo zijn vruchten af. Stekjes uitwisselen, kennis delen, gezelligheid en de afgelopen week kreeg ik zowaar een heleboel rabarber mee van de buurman. Ja, mijn plantjes zijn nog niet zo groot en dan is de oogst in 2 porties weer op. Maar de planten van de buurman geven heel wat opbrengst en ik mocht gerust wat mee. Zo heb ik gister rabarber staan inmaken, vanmorgen rabarbermoes&kruimeldeeg gemaakt en heb ik vanavond nog rabarber bij mijn warme maaltijd. Heerlijk!

Het moge duidelijk zijn dat goede contacten op de volkstuin heel wat waard zijn!

De ingemaakt rabarber voor komend winter
De ingemaakte rabarber voor komend winter

2 antwoorden naar “Contact”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.