Foto’s 5 juni

Momenteel kom ik (minstens) 1x per dag op m’n tuin. Met dit schitterende weer ben ik druk met water sjouwen, gieten en oppompen. Ja, alles groeit heerlijk op de tuin en daar geniet ik van. Dat mag dus ook best wat moeite kosten dus sjouw ik elke dag zo’n 100 liter water naar mijn tuin, als het niet meer is. Met plezier, want de tuin staat er prachtig bij. Voor jullie dus weer een reeks foto’s van hóe de tuin er dan bijstaat.

De eerste drie foto’s tonen mijn nieuwste aanwinsten. Het rare is dat bij het eerste plantje niet stond vermeld wat voor plant het is, alleen dat het om een vaste plant gaat. Heeft iemand enig idee? Ik zat te denken in de richting van salvia maar ’t zou zo maar iets anders kunnen zijn. De tweede is lijmkruid en de derde is gysophylla (gipskruid). En vervolgens een aantal foto’s van mijn pvcbuizenstellages.

salvia of zo?lijmkruidgysophyllabessenstruiksla2net1net2dikkeaardbeijapansewijnbes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.