Boerenkool enzo

(een deel van) de boerenkool
(een deel van) de boerenkool

De buurvrouw had boerenkoolplantjes over en ik was nogal laat met zaaien. Zodoende heeft zij mij verblijd met een heel stel boerenkoolplantjes en die heb ik meteen maar in de tuin geplant. Daarnaast ben ik een klein vlinderstruikje rijker, hopelijk slaat hij goed aan, het is niet de ideale tijd om te verplanten denk ik zo.

Vandaag had ik een vrije dag en het was mooi weer: ideaal voor een lekker fietstochtje. Ik heb laatst ontdekt dat er op zo’n half uur fietsen een tuincentrum zit waar ik nog niet geweest was dus dat was mijn doel.

Het was héérlijk, zowel de fietstocht als het rondneuzen in het tuincentrum. Ik raakte maar niet uitgekeken. En uiteraard kwam ik met wat plantjes thuis. Een paarse bascilicum, een gebroken hartje (die stond nog op mijn wensenlijstje) en nog een plant waarvan ik de naam niet weet (die ik overigens wel even heb gevraagd maar spontaan weer ben vergeten). Wie weet kom ik er nog eens op, ’t ziet er in ieder geval erg mooi uit. Ik heb al besloten deze laatste plant op mijn balkon te houden zodat ik er wat meer van kan genieten. DSCN6745_rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.