Zomerfruit

DSCN6807_rsO ja, alweer twee dagen geen aardbeien geplukt… tadáá, weer een handje vol! De plant op mijn balkon doet het fantastisch! Wat dat betreft doen de planten die in mijn volkstuin staan het (nog) niet zo goed. Ik denk dat daar vooral planten van één jaar oud staan en deze op mijn balkon is al van vorig jaar. Het tweede jaar van een aardbeiplant geeft de beste oogst heb ik geleerd. Dat belooft nog wat voor volgend jaar.

Overigens heb ik niks te klagen hoor, met de planten op mijn balkon, de tuin én de leentuin van vorig jaar heb ik een mooie oogst. Een deel vries ik in, om te sparen voor de jam, en de rest gaat zo mijn mond in, op brood, of… op de zelfgemaakte cake. Dat zíet er niet alleen lekker uit, maar ís het ook!

DSCN6809_rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.