Bloei

DSCN6906_rsVanmorgen heerlijk in de tuin bezig geweest. Zelfs de miezerregen deerde me niet, al werd het op een gegeven moment wel wat modderig en besloot ik het er toen maar bij te laten. Er zijn weer heel wat kleine preiplantjes verplant, een boel onkruid getrokken, de mosterdplant heeft ondersteuning gekregen en ik heb de eerste bieten geoogst. Voor me heb ik nu een bijzonder bosje bloemen staan van bloeiende prei, bloeiende mosterdsla en bietenblad. De prei ziet er erg mooi uit in zijn verschillende stadia en daar laat ik jullie graag even van meegenieten. Nog voor de knop is opengebarsten straalt hij al van schoonheid met z’n gedraaide top. Als de knop openbarst zijn de bloemetjes nog wit maar deze kleuren langzamerhand naar paars. Enfin, kijk zelf maar.

DSCN6907_rs DSCN6909_rs

DSCN6910_rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.