avonturen

Weer een heel avontuur beleefd op de tuin. O, niet zo spectaculair als dat jullie nu denken hoor, het was gewoon een spannend boek dat ik had meegenomen. En een thermoskan koffie. Heerlijk om zo in mijn tuin te zitten. Het uitzicht is momenteel wat beperkt omdat de zonnebloem pal voor mijn neus nogal groot wordt en mijn zicht belemmert. En er is geen ruimte meer om ergens anders 4 tegels te leggen waar ik dan mijn stoel op kan zetten. Dat had ik in januari moeten bedenken. Ach, dat komt nog wel. Er zijn wel meer dingen die ik in januari heb bedacht en die er ook nog niet van gekomen zijn. Er komt vanzelf weer ruimte vrij. En anders wordt het tijd voor een extra stukje grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.