Aardknollen

DSCN7206_rsDe eerste helft van mijn aardappeloogst is boven de grond. Je zou er zo een nieuw spreekwoord over kunnen maken, zoiets als ‘zoeken naar aardappels in de modder’ met de betekenis dat iemand die meer kennis heeft beter kan zoeken. Want als je weet waar de aardappels moeten zitten rijg je minder aardappels aan de riek én graaf je niet de halve tuin af op zoek naar de eventuele overgebleven aardappels.

‘Landje’ één is nu dus leeg. Binnenkort deel 2. Al is het best handig om het in fases te doen want ik ben nogal goed in aardappels prikken en beschadigde aardappels blijven minder lang goed. En met zulke grote knollen kun je er dan bijna niet tegenaan eten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.