Vooruitkijken

Een tijdje geleden kwam ik via mem op het idee om me te abonneren op de nieuwsbrief van een kweker, namelijk Vreeken’s Zaden. De eigenaar stuurt zo nu en dan een mailtje met wat aanbiedingen maar ook met tips of ideeën, nieuwe soorten en dergelijke. Ik vind het altijd interessant om te lezen en ja, een beetje reclame is het natuurlijk ook. Maar dat kan geen kwaad, het is leuk om wat rond te snuffelen op zijn site en me zo te verheugen op het voorjaar.

Afgelopen week heb ik me eens gebogen over mijn wensen voor volgend jaar omtrent bloembollen. En zo heb ik alvast een boodschappenlijstje gemaakt die ik binnenkort ga bestellen. Daarbij zit ook een zakje zaad van veldsla, wat ik tot nu toe nog nergens in een winkel ben tegengekomen. Eigenlijk moet het half oktober gezaaid worden, dus ik ben er dan wel wat te laat mee, maar ach… proberen kan altijd. En anders heb ik het alvast voor volgend jaar.

Kijk vooral ook eens op deze site: www.vreeken.nl, alleen al om de vele foto’s en informatie die erop te vinden is! Een aanrader, evenals de nieuwsbrief.

2 antwoorden naar “Vooruitkijken”

  1. Vreeken, hé, zit dat ook niet in Dordt 😉

    Die winkel is MACHTIG mooi!
    Als ik nog wat voor je moet meenemen, laat maar weten, ik kom er nog +/_ 28 dagen…

    Oh nee, m’n broeder is er ook naartoe verhuisd, dan zal ik er toch nog weleens komen!

  2. Pingback: Klokje | Spruitenieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.