Veldsla

veldsla Ze staan wat in een hoekje op ’t balkon, ze groeien maar nog maar langzaam en ik ben niet zoveel met de tuin bezig. Hierdoor was ik ze bijna vergeten, maar opeens denk ik er weer aan. De veldsla. Eind december gezaaid in een kweekbak. Ze hebben tijden binnen gestaan en laatst heb ik ze op het balkon gezet. Ach, de winter is zacht en met een kap eroverheen moet dat wel kunnen dacht ik zo. Inmiddels staan ze toch weer binnen, maar dan op de koele slaapkamer. Want de bak heeft geen afwateringsgaatjes waardoor de grond inmiddels behoorlijk drassig is geworden. Toch maar binnen dus. Kan ik ze in ieder geval niet vergeten. En nu maar hopen dat ze goed gaan groeien want dan kan ik óók in de winter sla eten! veldsla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.