Op verzoek

pompoenenIk kreeg commentaar dat ik bij een overheerlijke maaltijd foto’s maakte voor mijn blog en deze vervolgens nooit zijn verschenen. Tsja… dat krijg je ervan als je het recept niet meer zo goed kunt bedenken en je je afvraagt of er mensen zijn die nóg meer soepgerechten gaan maken. Eigenlijk jammer, want de soep was ontzettend lekker, al was het dan wat aan de pittige kant.

Wat ik jullie in ieder geval kan vertellen is dat je van de witte pompoen ook heerlijke soep kunt maken. Je moet iets meer smaak toevoegen dan bij de oranje pompoen, door bijvoorbeeld ook prei toe te voegen, maar het is zeker het uitproberen waard!

pompoensoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.