boven

 

 

DSCN0305_rs

DSCN0304_rs

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig zijn er ook zaden die wél ontkiemen. De rucola bijvoorbeeld. En de radijsjes. Ik heb ze gezaaid in een bak op het balkon, het zijn allebei van die ingrediënten die je een beetje bij de hand moet hebben, net als kruiden, want om er apart voor naar de tuin te fietsen…

Inmiddels heb ik ook tomaat en komkommer gezaaid. Ja, komkommer had ik eigenlijk al gezaaid, buiten, maar bij nader inzien leek het mij verstandiger om die binnen te zaaien. En zo komen lege melkpakken nog eens van pas! Door het plastic doormidden te knippen en slechts voor een deel open te zetten hoop ik dat het als een soort kasje zal fungeren en de warmte wat langer vast zal houden. Daarnaast  vind ik het altijd leuk als ik iets kan hergebruiken.

DSCN0314_rsDSCN0313_rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.