knoppen

tulpenHet eerste sneeuwklokje is uitgebloeid en nieuwe bloemen dringen zich op de voorgrond. De tulpen zitten dik in de knop en, helaas, ook dik onder de luis. Net als vorig jaar.

Zoals ik gister als schreef is het handig als kruiden vlakbij zijn en daarom heb ik laatst de bieslook maar uit de volkstuin gehaald en op het balkon gezet. Het leuke is dat hier ook een aantal knoppen in zitten en ik binnenkort kan gaan genieten van wat extra bloemetjes aan huis.

De klimhortensia begint al behoorlijk uit te lopen, leuk om te zien! Met wat toekomstdromen zie ik een prachtige groene muur en waan ik mij eens in een weelderige tuin als ik op het balkon ga zitten koffiedrinken.bieslook Maar zover is het nog niet. Al is het heerlijk om erover te dagdromen!klimhortensia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.