Veldverdriet

veldslaMooie wetenschapper of niet, het is wel duidelijk welke veldsla beter groeit. Afgelopen week heb ik een eind aan het experiment gemaakt; zaaien in wc-rolletjes is geen succes gebleken. De bloemkool groeit maar niet en de veldsla erin is verpieterd. De sla die eerder het kleinste was is nu duidelijk het grootst, het groenst en het mooist. Ik heb de groene plantjes buiten in bakken gezet zodat ze nog wat verder kunnen groeien, het werd toch wel wat krap in de teelbak. Bovendien had ik de bak nodig om weer wat nieuws in te zaaien.

Voor de transparantie in dit onderzoek  zal ik de foto’s toevoegen, dan kunnen jullie op eigen (wetenschappelijk) niveau oordelen welke plantjes het beste gegroeid zijn. veldslaDSCN8035_rs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.