Bloemen

gladiolenMomenteel geniet ik van een prachtig bos bloemen uit eigen tuin. Ik heb regelmatig bloemen in huis staan maar niet alle bloemen zijn erg geschikt om in een vaas te zetten. De vlinderstruik en IJzerhard laten hun kleine bloemetjes al snel vallen en de goudsbloemen zijn vrij snel uitgebloeid.

De rozen blijven wat langer goed, maar ze hebben een erg korte steel en met de grote rozen die ik heb duikelen ze dan al snel de vaas uit.

Dan is het weer ook nog van invloed. De bloemen blijven langer mooi als het niet zo heet is. Maar goed, ondanks de warmte heb ik toch bloemen in huis. Dit keer heb ik echte snijbloemen: gladiolen en zinnia’s. Daarnaast geniet ik ook van drie preibollen. Deze hebben al maandenlang in de tuin staan bloeien, bijzonder hoelang je daar plezier van kunt hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.