Komkommer komt

komkommerHet is toch wat als je visite je moet wijzen op je oogst… Maar zo was het wel vandaag. Hoewel ik al verscheidene keren tussen de bladeren had zitten zoeken naar nieuwe komkommers had ik duidelijk een komkommer over het hoofd gezien. Dit is de grootste komkommer van het jaar! De plant kan duidelijk wel een grote komkommer aan. Tot nu toe haalde ik steeds de komkommers eraf als ze tussen de 10 en 15 cm groot waren, dit om te voorkomen dat de plant overbelast zou raken (tenslotte moet ‘ie het doen met een pot en heeft het dus beperkte ruimte) maar de plant zelf vind dat blijkbaar niet nodig.

Nu is het tijd voor een lekkere zelfgemaakte taart met vruchten uit eigen tuin. Om de grote komkommer te vieren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.