Tuinkast

HDSCN1311_rset is lang geleden dat ik een prachtige tuinkast kocht. Tijdens alle verhuisperikelen liep ik tegen een mooi koopje aan en zo kwam de tuinkast in een doos op de slaapkamer te staan. Met al dat klussen in huis had ik niet zoveel fut meer om ook nog de kast naar de tuin te brengen.

En zo begon deze kast een bijzonder leventje in de slaapkamer. Er werd omheen geverfd, gestofzuigd, gelopen, koffie gedronken, het werd gebruikt als voetenbank en het verstopte de radiator die erachter zat. Kortom, ik kende mijn slaapkamer niet anders dan dat er een grote witte doos onder het raam stond.

Tot er opeens iemand mijn leven binnenliep en vroeg: ‘Wat staat daar nou? Heb je nou een kast om de radiator gemaakt?’ Ehm… nou, kijk… dat is een tuinkast die nog altijd eens naar de tuin moet. Ik zal er maar niet bij vertellen dat dat al meer dan een jaar het geval is.

En, ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, DSCN1315_rsterwijl ik weer sta te bedenken dat die lastige klus nog altijd eens gepland moet worden wordt mij daar opeens een geweldig aanbod gedaan. ‘O, die kan wel op mijn auto en dan zetten we die even een keer in elkaar.’ Huh? Had ik mijn piekers hardop uitgesproken? Nee hoor, blijkbaar bestaan er mannen die zoiets spontaan aanbieden, nog vóór je hebt bedacht dat je het zou kunnen vragen. Je zou ze toch een eervolle vermelding geven op deze veel gelezen blog 😀

En zo kwam er opeens schot in de zaak. Afgelopen woensdag schakelde ik de ene sterke man in om te helpen de zware tegels in mijn tuin recht en stabiel te leggen. En vrijdag kwam de volgende sterke man helpen de tuinkast naar de tuin te vervoeren. De prachtige tuinkast kwam eindelijk eens uit zijn verpakking. Ik was allang weer vergeten hoe ‘ie eruit zag. De kast blijkt groter dan ik dacht, als ik wil kan ik er wel in schuilen voor de regen.

Niet alleen werd mijn kast voor mij naar de tuin vervoerd, ook werd er een weelde aan gereedschap meegebracht door een zeer handige klusman die  de kast voor mij in elkaar zette. Sjongejonge, ik sta er nog steeds een beetje van te kijken. Hierbij dan ook een eervolle vermelding voor de hulpvaardige klusjesman Jeroen: Bedankt!    DSCN1323_rs

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.