Ongezien

image001_rsDe hele dag heb ik het pindakaaspotje voor de vogels in de gaten gehouden. Het zegt niet alles, vogels kunnen heel stilletjes komen en gaan. En dat is maar weer gebleken want toen ik vanmiddag even lekker op mijn balkon ging rommelen ontdekte ik dat het gladde oppervlak van de pindakaas verstoort was door vogelhapjes. Ah! Ze weten de pot al snel te vinden.

Dat is anders met de zelfgemaakte vogeltaart. (foto dateert van zondag) Een paar hapjes eruit zal dan niet opvallen maar na een week had ik toch wel verwacht er eens een vogel bij te zien zitten. Ook niet. Misschien vinden ze de taart niet lekker of staat het op een verkeerd plekje, ik weet het niet. Anders dient het maar gewoon voor versiering van mijn balkon. Tenslotte wil ik zelf ook wel wat te zien hebben. image002_rs

En mocht het te lang duren, dan begint het vanzelf te groeien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.