Verwennerij

huisjeIk kon het weer eens niet laten. Zo’n prachtig huisje voor de vogels, nog meer lekkers om ze naar mijn balkon te lokken. Dit keer is het een huisje geworden met een pot ‘pindakaas’. Komende zomer is er geen plek meer op het balkon om te zitten want dan zit het er vol met vogels, al dan niet met nest.

Maar goed, het is wel weer iets dat opgehangen moet worden, een gat in de muur… aiai. In hout boren dat gaat nog wel, maar steen, daar ben ik niet zo’n fan van.

Tegenwoordig hoeft dat niet meer zo’n probleem te zijn. Een persoonlijke klusjesman aan huis is goud waard! In de tijd dat ik had kunnen bedenken welke schroef, plug en boortje ik nodig zou hebben hing het huisje al kant en klaar aan de muur. Zelfs de fotoshoot zat er bij inbegrepen, speciaal voor alle lezers thuis.

Op wie de titel slaat laat ik aan ieders interpretatie over.

 

ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.