Knoflook

knoflookEr staan al heuse knoflookplantjes in mijn tuin. En ik heb geleerd van vorig jaar en heb er dit keer heel wat meer in het verschiet. De geur van echte verse knoflook is zo ontzetten lekker dat je het liefst een hele bol tegelijk zou willen opeten.

Laat ik nu net deze week van mijn scheurkalender ‘Weet wat je (w)eet’ geleerd hebben dat je van verse knoflook veel minder uit je mond gaat ruiken dan van gedroogde. De knoflookgeur komt trouwens na het eten niet alleen uit je mond maar je hele lijf laat een zeker knoflookgeur achter. Met als voordeel dat je muggen (en hoofdluis) afstoot want die houden daar niet van. Handig om te weten als je op een camping staat en er vreselijk veel muggen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.