Mini-tuin

DSCN9228 Afgelopen week kwam ik langs een tuinwinkel en wipte ik even naar binnen. Doorgaans heel gevaarlijk voor mijn portemonnee maar wel goed voor mijn humeur. Bovendien had ik nog een tegoedbon van deze winkel dus even rondkijken kon geen kwaad.

Behalve dat ik me heel goed ingehouden heb en alleen nieuwe tuinhandschoenen heb gekocht (degene die ik had liggen nog op de kraam bij de kaasboer maar daar zaten (gelukkig?) al gaten in) heb ik ook een heel leuk idee opgedaan. Je kunt het duur kopen maar zelf maken geeft heel wat meer plezier. En dat begint al bij de voorpret in de winkel, DSCN9230bij het bestuderen van het concept en het nadenken over hoe je dat zelf kunt maken.

Ik zag een mini-tuin in een grote schaal. Wat heel klein tuinmeubilair, een schelpenpaadje, wat kleine plantjes en mos maakte het tot een aantrekkelijk uitziend tuintje. Met enkel nog een aankoop bij de kringloop voor een brede, grote bloempot met een mooie buitenkant had ik voldoende in huis om aan de slag te gaan. Ik had geen klein tuinmeubilair maar deze poppetjes vind ik het geheel eigenlijk levendiger maken. Ik vond er nog twee kleine huisjes bij en met veel DSCN9229plezier kwam hier een mini-tuin tot stand.

Eenvoudig te maken en origineel! Weet je ook meteen waarvoor je de AH-poppetjes kunt sparen in het vervolg 😉

DSCN9233

4 antwoorden naar “Mini-tuin”

  1. Leuk idee! Nog meer reden om binnenkort bij je langs te komen. Zoveel nieuws dat ik nog moet bewonderen.

    Als je zelf het kleine tuinmeubilair wil gaan maken moet je anders even op mijn pinterest pagina kijken. Ik heb al tijden het idee om zoiets te maken en heb al verschillende ideeën verzameld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.